TWEE ACCOUNTMANAGERS GEZOCHT VOOR ZUID NEDERLAND (Zuidoost en Zuidwest)

Wanneer je geen interesse hebt in een beroep waarin je veel vrijheid ervaart, je geen kriebel krijgt na het voeren van een goed verkoopgesprek, geen zin hebt in zelfstandig werken met een klein, gezellig team dat je ondersteund en een 9-5 mentaliteit hebt, moet je misschien niet verder lezen!”

Onze klanten verdienen nl. de aandacht van een gedreven, actieve, gezellige, commercieel sterke “vakidioot”! En wij zoeken nu twee collega’s die deze aandacht gaan geven aan onze klanten in het zuiden van het land.

Om je te vertellen wie onze klanten zijn moeten we je misschien eerst iets over onszelf vertellen:

Wij zijn Hanant Benelux B.V. een 5 jaar jonge onderneming, gespecialiseerd in de verkoop van keuken inbouwapparatuur. Trots op ons eigen merk; Senza Nome, gespecialiseerd in kookplaatafzuiging, afzuiging en wijnklimaatkasten. Naast ons eigen merk zijn wij distribiteur van de prachtige merken Küppersbusch, Teka, Elementi di Cucina en Blaufilter! Hanant is altijd op zoek naar noviteiten en verrast de markt steeds met nieuwe designs, verrassende producten en praktische oplossingen. Persoonlijke aandacht en begeleiding van onze klanten is bij ons essentieel. Deze klanten zijn de keukenspecialisten in ons land en de uitdaging die wij jou bieden is om onze fantastische producten aan hen te verkopen.

Nu even over jou!

Het zou erg fijn zijn als je al wat ervaring meebrengt binnen de branche, dan heb je wat ons betreft een pré maar alleen ervaring in een branchevreemde buitendienstfunctie kan voor ons ook voldoende zijn als wij in jou en gezonde dosis gedrevenheid en zelfstandigheid ontdekken. Ben je daarnaast ook nog communicatief en sociaal sterk en bereid alles over onze producten te weten te komen? Dan lijkt een gesprek met jou ons een mooi moment om te er achter te komen of we bij elkaar passen.

Wat mag je van ons verwachten?

Mochten we matchen dan zorgen wij ervoor dat je met de juiste “bagage”, een passende auto, gewapend met een goede laptop en telefoon, voldoende kennis en een achterban waar je u tegen zegt, de weg op kunt! Daarnaast een prachtig merkenportfolio. Ook weten wij hoe belangrijk een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn, dus niets houdt je daarna nog tegen om iedere dag met een grote glimlach de weg op te gaan!

DIT GA JE DOEN:

 • Verkopen van meerdere merken keukenapparatuur
 • Actief acquireren en onderhouden van contacten en prospects
 • Actueel houden van het verkoop informatiesysteem (CRM)
 • Signaleren van marktontwikkelingen
 • De omzet naar een hoger niveau tillen
 • Je denkt en werkt mee aan de ontwikkeling en uitbreiding van Hanant Benelux ten aanzien van zakelijke klanten. Je bent een sympathieke maar ook scherpe sparringpartner en met jouw sociale en communicatieve vaardigheden weet je de klanten voor je te winnen.

DIT BEN JIJ:

 • Een absolute doorzetter met scoringsdrift, denkend in kansen.
 • Bij voorkeur ruime ervaring in de keuken markt (binnen- óf buitendienst)
 • Een winnaar, niet vies van een uurtje extra werk
 • Zelfstandig maar werkt ook graag samen met een team
 • Woonachtig in het Zuiden van Nederland
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent flexibel.

Nog even dit:

Nadat we samen het gevoel hebben dat er een match is zal er nog een assessment plaatsvinden.

Je sollicitatie en-/ of vragen over deze vacature kun je richten aan anton@hanant.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Hanant Benelux B.V.

Doetinchemseweg 59

7007CB DOETINCHEM

085 877 2567

WWW.HANANT.NL