Elementi di Cucina

Elementi di Cucina – the modular kitchen!

Het hoogwaardige programma van Elementi di Cucina bestaat uit luxe fornuizen, houten en roestvrijstalen modules. Allen voor een goede en realistische prijs. Alle producten zijn doordacht ontwikkeld en eenvoudig te installeren.

Het label Elementi di Cucina is ontstaan uit de voorliefde voor fornuizen. Optimale afstemming, eenvoud, functionaliteit en gebruiksgemak zijn de kenmerken van al onze fornuizen. Zij zijn specifiek ontwikkeld voor de hedendaagse keuken.

Onze houten en roestvrijstalen modules (ook solitair op te stellen) zijn voorzien van stoere grepen. Er is veel keus in frontkleuren en werkbladen op ieder houten element. De houten modules worden voorzien van een door u gekozen werkblad. U creëert dus volledig uw eigen stijl.

Maak kennis met onze nieuwe lijn inductie fornuizen, Nuovacucina!

Nederlandse fabrikant: Al doet de naam anders vermoeden Elementi di Cucina is een 100% Nederlands bedrijf met eigen ontwerp, ontwikkeling en assemblage. De gebruikte materialen zijn minder chemisch en worden zoveel mogelijk lokaal en in ieder geval voor het merendeel uit Europa betrokken. Hiermee besparen we 50 procent CO2 ten opzichte van concurrerende merken.

Dynamic Grid control: Door een nieuwe technische innovatie kan NuovaCucina behalve op 3 fasen ook slechts op twee groepen aangesloten worden en dit gaat niet ten koste van het normale kookgemak. Deze innovatie zorgt er voor dat keukens met beperkte elektrische capaciteit een passende keus geboden wordt.

DualControl: De kookplaat kan rechtstreeks bedient worden met touch op de glasplaat en met de knoppen om fijner te kunnen regelen, voor een ongeëvenaarde kookervaring.

Krachtige afzuiging en actief plasmafilter: Bespaart veel energie doordat er geen lucht onttrokken wordt aan de ruimte en zorgt voor een gezonde en duurzame kookomgeving.

Meer dan 70 kleur en stijlvariaties mogelijk: Het fornuis is bovendien voorzien van een enorm luxe uitgevoerde oven met smart touch bediening en is leverbaar in een moderne en klassieke uitvoering en een tal aan kleurvariaties.

Kijk voor meer informatie op www.elementi-di-cucina.nl

Op Elementi di Cucina geldt 5 jaar garantie*